Leder du efter den perfekte løsning til din have?

Drømmer du om at få anlagt en helt ny have med alt, hvad det indebærer? Så er vi hos Woodcare klar til at hjælpe dig med det. Som professionelle og erfarne anlægsgartnere tilbyder vi anlægning af have, hvor du selv kan definere, hvordan din kommende have kommer til at være udformet. Haven er nemlig dit fristed, og vi ønsker, at den skal være præcist, som du ønsker.

Vi kan være behjælpelige med anlægninger af haver og udearealer for både private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner i blandt andet Aalborg, Nørresundby, Hals, Støvring og andre byer her i området. Uanset om du ønsker en mindre omlægning af en eksisterende have, eller om du vil have anlagt et komplet nyt område, så løfter vi hele opgaven med stor ekspertise.

En komplet løsning til anlægning af have

At anlægge en have kræver mere end blot at plante et par buske. Arbejdet involverer alt fra planlægning og design til grundige undersøgelser af jordtyper, beplantning samt vedligeholdelse. Det er her, vores ekspertise inden for anlægsarbejde gør en mærkbar forskel. Med et bredt udvalg af tjenester, lige fra brolægning af terrasser og gangstier til plantning og vedligehold, sørger vi for, at hver eneste detalje i din have er gennemtænkt og udført til perfektion.

Vælger du os til at varetage arbejdet med anlægning af have, får du et skræddersyet udendørs rum, der komplementerer din bolig og afspejler dine personlige behov. Vi forstår betydningen af at skabe harmoni mellem natur og bolig, og vi stræber efter at levere resultater, der overgår dine forventninger.

Tag det første skridt mod din drømmehave i dag – kontakt os!

Er du klar til at tage det første skridt mod haven, du altid har drømt om?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på anlægning af have, og lad os vise dig, hvordan vi kan gøre din havevision til virkelighed.

Skal vi udarbejde et godt tilbud
​på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, ​og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 24 40 97 43

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

woodcare@multipost.dk


WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen


Sønderskovvej 127, 9370 Hals

Klik her for rutevejledning

WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen

Woodcare startede i 1998 og består af 1 skovtekniker, og 3 anlægsgartnere.

​Woodcare har base i Nordjylland.