​20 års erfaring

sports-and-competition (1)

​​Kører i hele Nordjylland

denmark (1)

​Speciale i anlæg af haver

botanical - copy

​Beskæring af træer udført af professionelle folk

Har et eller flere af dine træer brug for træbeskæring? Hos Woodcare kan vi hjælpe med beskæring af træer, når der er behov for det. Vi hjælper kunder med topkapning af træer i Aalborg, Hals og andre byer i Nordjylland. Vi har hjulpet kunder med opgaver inden for skov og landskab siden 1998 og står også klar til at hjælpe dig.

Ved beskæring af træer fokuserer vi på professionelle løsninger, hvor sikkerheden er i top. Der kan både være store og små grene, der skal beskæres. Vi sørger for, at det altid bliver gjort korrekt. Det giver de bedste forhold for dit træ, uden at omgivelserne tager skade af det.

Vi foretager træbeskæring af alle typer træer

Beskæring af træer kan være en god måde at yde træpleje på. Et træ kan vokse sig stort og ende med at genere. Det kan f.eks. være i forhold til bygninger og lignende. Ved at foretage beskæring af træer kan du få mere lys ind i haven, uden at skulle fælde træet.​

Vi kan klare beskæring af træer af alle typer. Vi hjælper ofte med beskæring af frugttræ som f.eks. et æbletræ eller pæretræ, der har vokset sig for stort. Har du en anden form for trætype stående, hjælper vi selvfølgelig også med træbeskæring af det. Vi står klar med dygtige og erfarne folk, der kan klare opgaven hurtigt og effektivt.

Kontakt os for et tilbud på beskæring af træer

Pris for beskæring af træ afhænger af, hvor meget der skal beskæres på træet. Vores priser kan derfor variere fra opgave til opgave. Beskæring af træ kan dog være en billig måde at skabe et helt nyt udtryk i haven, hvor der f.eks. kan komme mere lys ind.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende tilbud på 

beskæring af dine træ. 

Ring til os på telefon: 24 40 97 43 eller skriv en e-mail til os på: woodcare@multipost.dk 

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderskovvej 127 • 9370 Hals • CVR 20538589 • Telefon:  24 40 97 43 •  E-mail: woodcare@multipost.dkfacebookikon