​20 års erfaring

sports-and-competition (1)

​​Kører i hele Nordjylland

denmark (1)

​Speciale i anlæg af haver

botanical - copy

Rådgivning​

Professionel konsulent-rådgivning for skov & landskab

​Er du i tvivl om, hvordan du får mest ud af din skov eller drømmer du om at få et vildtrigt og naturskønt område? Så har du nu muligheden for at få hjælp.

Hos Woodcare yder uddannede skov og landskabsingeniører professionel vejledning i spørgsmål vedrørende skov og landskabsopgaver.

Vi kommer ud til dig og besigtiger området/ejendommen og fortæller dig, hvilke tiltag der kan foretages ud fra dine ønsker, mål og kriterier. Vi hjælper dig med den bedste løsning. Der er også mulighed for formidling eller udførsel af de efterfølgende opgaver.

Det er værd at huske på, at der gives tilskud til visse opgaver i skoven og landskabet for at fremme aktivitet i og pleje af naturen.Holder du af artsrig natur og er evt. jagtinteresseret kan vi rådgive dig for at skabe gode biotoper. Vi har mange års erfaring i at skabe vildtrige naturperler.​

Skovens dyrkning og formidling af opgaveløsninger

Hvordan får du mest ud af din skov og hvordan plejes skoven bedst for at værdisikre den for fremtiden. Vi rådgiver om skovens dyrkning og afsætning af dens produktion, og formidler opgaveløsninger.

Etablering af ny skov

Drømmer du om at få din egen skov, hvor du selv kan bestemme, hvordan der skal se ud, og hvad der skal ske af aktiviteter? Der er mange valgmuligheder med hensyn til skovens type og karakter samt valg af træarter med respekt for jordens beliggenhed og sammensætning.

Anlæg af søer

Ønsker du at kunne fange dine egne ørreder og ål? - eller er du jæger og holder af andetræk? - eller vil du have udsigt til en dejlig sø med et rigt fugle- og dyreliv m.m. - så kan de rigtige forudsætninger være begyndelsen til din nye sø. Vand skaber liv! Vi rådgiver!​ 

Du er velkommen til at kontakte os på 24 40 97 43 eller e-mail wood-care@mail.tele.dk .​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderskovvej 127 • 9370 Hals • CVR 20538589 • Telefon:  24 40 97 43 •  E-mail: woodcare@multipost.dkfacebookikon