Vi har stor ekspertise med at udpege risikotræer

​Har du behov for en professionel risikovurdering af træer? Så er vi det rette sted at søge hjælp. Hos WoodCare har vi stor ekspertise med at vurdere, om træer udgør en risiko for mennesker, dyr eller for eksempel huse. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Aalborg, Hals, Støvring, Nørresundby og resten af Nordjylland.

Vi har eksisteret siden 1998, men har mere end 30 års erfaring inden for faget. Det er din garanti for, at vi leverer en professionel og kompetent sikkerhedsvurdering. Samtidig er det din garanti for en tryg og sikker træfældning, hvis du ønsker, at vi skal fælde et eller flere risikotræer.

Træets alder, sygdom eller skader kan medføre en risiko

Vi tilbyder risikovurdering af træer, som udgør eller potentielt kan udgøre en risiko på grund af alder, sygdomme eller skader. Det kan være nødvendigt at fælde eller beskære et træ, hvis det udgør en fare for mennesker, dyr, køretøjer eller bygninger.

Det er altid træets ejer, som har ansvaret for, at træet ikke er til fare. Det kan føre til større erstatningskrav, hvis et træ forårsager personskade. Det fritager ikke ejeren for ansvar, at træet så sundt ud og ikke virkede farligt.​

​Vi tilbyder risikovurderinger året rundt, hvis der er behov for det. Dog er det bedst om sommeren eller det helt tidlige efterår, hvor eventuelle svampe viser deres frugtlegemer.

​Vi råder og vejleder, hvis vi vurderer, at der er en risiko. Vi udfører gerne den efterfølgende træfældning eller beskæring samt øvrige tiltag, hvis du ønsker det.

Få et uforpligtende tilbud på risikovurdering af træer

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores ydelser. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov samt om dine observationer. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på risikovurdering af træer, ligesom vi kan give et overslag på fældning og beskæring.

Skal vi udarbejde et godt tilbud
​på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, ​og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 24 40 97 43

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

woodcare@multipost.dk


WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen


Sønderskovvej 127, 9370 Hals

Klik her for rutevejledning

WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen

Woodcare startede i 1998 og består af 1 skovtekniker, og 3 anlægsgartnere.

​Woodcare har base i Nordjylland.