​​Vi har 30 års erfaring inden for blandt andet rydning af buske og træer, og vi har dermed både erfaringen og kompetencerne til at sikre, at du får det ønskede resultat.

Vi varetager særligt mange opgaver for private hus- og grundejere i Hals, Aalborg, Århus, Randers og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Nordjylland, hvis det er her, der er behov for vores hjælp i forbindelse med rydning af buske og træer.

Få mere lys og luft ind i din have

Hvis du har et stort område i din have, hvor buske og træer har fået lov til at vokse frit de sidste par år, så kan du opleve, at de først og fremmest har vokset sig vildt, men også at de skygger for solen og fylder meget i din have. Derfor kan det godt betale sig at få området ryddet, så du kan sikre lys til dine øvrige planter i haven, og så du kan udnytte området bedre.

Uanset hvorfor du har brug for vores hjælp til rydning af buske og træer, så stiller vi gerne vores ekspertise og mandskab til rådighed. 

Kontakt os og få udarbejdet et skræddersyet tilbud på rydning af buske

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på din opgave, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud. Vi udfører rydning af buske og træer til konkurrencedygtige priser, og vi har altid et stort fokus på at sikre et flot resultat.

Ring til os på telefon 24 40 97 43 eller skriv en e-mail til os på woodcare@multipost.dk

Skal vi udarbejde et godt tilbud
​på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, ​og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 24 40 97 43

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

woodcare@multipost.dk


WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen


Sønderskovvej 127, 9370 Hals

Klik her for rutevejledning

WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen

Woodcare startede i 1998 og består af 1 skovtekniker, og 3 anlægsgartnere.

​Woodcare har base i Nordjylland.