​Topkapning af træer: Et alternativ til en traditionel fældning

​Har du brug for professionel hjælp til fældning af et eller flere store træer på din grund, og er der ikke plads til, at vi kan fælde træet på traditionel vis? Så kan vi hos Woodcare hjælpe dig. Vi har 30 års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder blandt andet topkapning af træer for vores kunder i Aalborg, Hals, Nørresundby, Støvring og hele det øvrige Nordjylland.

Alt vores fældningsarbejde bliver udført af en certificeret topkapper, der har styr på både sin egen sikkerhed og sikkerheden i forhold til omgivelserne, så der ikke sker skade på hverken bygninger, belægninger eller beplantning.

I hvilke tilfælde kan topkapning af træer være nødvendigt?

Det er som regel nødvendigt at udføre topkapning af træer i de tilfælde, hvor vi ikke kan fælde træet fra roden af, således at det falder i hele sin længde. Derfor er topkapning af træer som regel også relevant i forbindelse med fældning af store træer eller fældning af træer på villagrunde.

Når vi udfører topkapning, foregår det ved, at vi fælder træet ”omvendt”. Vi starter fra toppen og arbejder os nedad, mens vi fælder træet i små bidder, så vi på den måde kan undgå skader på omkringliggende steder.

Kontakt os og få beregnet en pris eller hør mere

Har du nogle spørgsmål angående topkapning af træer, har du en specifik opgave til os, som du ønsker at få udarbejdet et tilbud på, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi udfører sikker og professionel topkapning til konkurrencedygtige priser, og vi varetager opgaver for privatpersoner i hele Nordjylland.

Ring til os på telefon 24 40 97 43 eller skriv en e-mail til os på woodcare@multipost.dk

Hvorfor vælge WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen?

30 års erfaring med træfældning

Vi ​​kører i hele Nordjylland

Specialister i anlæg af haver

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Skal vi udarbejde et godt tilbud på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Woodcare v/Thyge Vestergaard Olsen 

Sønderskovvej 127, 9370 Hals

CVR: 20538589

Kontakt os

Telefon: 24 40 97 43

E-mail: woodcare@multipost.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har åbent 07.00 - 22.00 alle dage

Mails besvares alle dage.