Få mere ud af dit uderum med en ny belægning

Nyt belægningsarbejde kan være en fantastisk metode til at forny og forbedre hele uderum på. Om det er en ny fliseterrasse, indkørsel, gangsti ned gennem haven eller noget helt fjerde, så kan en flot belægning tilføje både praktik og skønhed til hele området. Netop dette kan vi hos Woodcare være behjælpelige med. Vi udfører nemlig alle former for belægningsarbejde for både private, erhverv og det offentlige, og vi løser derfor også både store som små opgaver.

Med en kombination af traditionelt håndværk og moderne teknikker sikrer vi, at dit belægningsarbejde ikke blot bliver smukt, men også langtidsholdbart og vedligeholdelsesvenligt. Det hjælper vi blandt andet kunder i Aalborg, Nørresundby, Støvring og Hals med, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du bor heromkring.

Vi tager hånd om alt belægningsarbejde

At vælge den rette brolægger og anlægsgartner til dit belægningsprojekt er afgørende for at opnå det ønskede resultat. I den forbindelse er du her hos Woodcare kommet til de helt rette. Vores ekspertise spænder bredt – fra den indledende designproces til den endelige udførelse, fokuserer vi på at skabe unikke løsninger, der passer til netop dine behov og ønsker.

Vi forstår vigtigheden af detaljer i belægningsarbejde og anvender kun de bedste materialer for at sikre en perfekt finish. Vi håndterer alt fra mindre terrasseprojekter til større anlægsopgaver for både private hjem og virksomheder, og vi står klar til at omdanne din have med vores ekspertise og erfaring.

Ring eller skriv til os og få et uforpligtende tilbud i dag

Vi står klar til at guide dig gennem hele processen og sikre, at dine ideer bliver realiseret med højeste kvalitetsstandard.

Du skal blot ringe eller skrive til os allerede i dag, og så fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan klare dit belægningsarbejde og udformer dig et uforpligtende tilbud.

Skal vi udarbejde et godt tilbud
​på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, ​og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 24 40 97 43

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

woodcare@multipost.dk


WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen


Sønderskovvej 127, 9370 Hals

Klik her for rutevejledning

WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen

Woodcare startede i 1998 og består af 1 skovtekniker, og 3 anlægsgartnere.

​Woodcare har base i Nordjylland.