Træfældning med fokus på sikkerhed

Vi er certificeret og uddannet til fældning/topkapning af træer​

Hos Woodcare er vi specialister med 30 års erfaring inden for træfældning, hvilket vi tilbyder til alle kunder i Aalborg, Støvring, Hals, Nørresundby og Nordjylland. Når store træer skal fældes eller beskæres, er det absolut nødvendigt at lave en risikovurdering af træer. Ellers kan det hurtigt udvikle sig til en farlig situation.

Vi har haft med træfældning at gøre i mange år, hvorfor vi ved, hvordan man bærer sig sikkert og forsvarligt ad med fældning af træer. Træet kan pludselig vælte til den forkerte side, så det nu har kurs direkte mod naboens hus. Eller måske taber man en stor gren lige ned i naboens drivhus.

Træbeskæring er altså ikke en opgave for amatører, der ikke har nogen erfaring med de enorme kræfter, der er på spil, når et stort træ skal fældes eller beskæres. Lad os om opgaven, så du kan bruge tiden på noget andet.

Professionel og præcis fældning af træer gennem 30 år

​Hos Woodcare i Nordjylland tager vi træfældning alvorligt, for vi ved, hvor voldsom en kraft, der bliver udløst, når man begynder at fælde et stort træ. Derfor bliver alle opgaver inden for fældning af træ udelukkende udført af en certificeret topkapper, der ved præcist, hvad han gør.​ 

Woodcare har eksisteret siden 1998, men vi har mere end 30 års erfaring med i bagagen, og det er din garanti for, at vi udfører arbejdet med stor præcision og omhu.

Når du bestiller os til træfældning eller beskæring af dine træer, tager vi selvfølgelig ansvaret for, at alt går, som det skal. Skulle der mod forventning ske skader, er vi naturligvis fuldt forsikrede.

Hvad koster træfældning?

Vi arbejder med træfældning i hele Nordjylland og tilbyder en konkurrencedygtig pris. 

Vil du høre mere om vores priser, eller vil du have et uforpligtende tilbud på fældning eller beskæring af dine træer, er du velkommen til at kontakte os på 24 40 97 43 eller e-mail woodcare@multipost.dk

Hvorfor vælge WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen?

30 års erfaring med træfældning

Vi ​​kører i hele Nordjylland

Specialister i anlæg af haver

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret.

Skal vi udarbejde et godt tilbud på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Woodcare v/Thyge Vestergaard Olsen 

Sønderskovvej 127, 9370 Hals

CVR: 20538589

Kontakt os

Telefon: 24 40 97 43

E-mail: woodcare@multipost.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Vi har åbent 07.00 - 22.00 alle dage

Mails besvares alle dage.