Få hjælp til at holde den perfekte græsplæne

En velplejet græsplæne kan fuldstændigt forvandle udtrykket af din have, men det kræver tid, udstyr og ikke mindst viden at holde græsset sundt og indbydende. Med det travle liv mange fører, kan det være svært selv at finde tid til regelmæssig græsslåning og havepleje. Her kommer vores hjælp til græsslåning ind i billedet som en ideel løsning.

Hos Woodcare tilbyder vi nemlig professionel græsslåning til kunder i og omkring byer som Hals, Støvring, Nørresundby, Aalborg og lignende. Ved at overlade din græsplæne til vores eksperter sikrer du, at din græsplæne altid ser perfekt ud, uanset årstiden. Vi kommer ud, når det passer dig, så du altid kan komme til at nyde synet af en flot og velplejet plæne, uden du selv skal bruge tid og energi på det.

Hvorfor vælge os til at hjælpe med din græsplæne?

At vælge den rette partner til at pleje din græsplæne kan gøre en markant forskel for din have. Det handler ikke kun om at få klippet græsset – det handler om at forstå og pleje dit uderum, så det trives og blomstrer. Derfor nøjes vi heller ikke med at slå græsset, vi sørger nemlig også for at trimme kanterne på plænen, så hele området fremstår skarpt og velholdt.

Vores tilgang til græsslåning og havepleje er grundig og overvejet. Vi anvender kun de bedste teknikker og værktøjer til at sikre, at din græsplæne får den mest effektive behandling. Vi forstår også vigtigheden af at tilpasse vores ydelser til både private hjem og virksomheder, hvilket gør os til en alsidig partner inden alle former for pleje af udendørs arealer. Du kan således også få vores hjælp, hvis du ønsker at få anlagt en helt ny græsplæne.

Kontakt os og få en pris på græsslåning

Opnå den græsplæne, du drømmer om, uden besværet.

Kontakt os for at få en pris på græsslåning, og lad os om at pleje og vedligeholde din græsplæne, så den altid står snorlige.

Skal vi udarbejde et godt tilbud
​på din haveservice?

Hos Woodcare er det ikke blot et spørgsmål om tilfældig placering af træer og buske. Din have er et uderum, ​og skal være et rart sted at opholde sig og smuk at se på. Det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Fra terrasser og stier til trapper og indkørsler. Vi er eksperter i haver og anlæg som på samme tid er smukke og funktionelle.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares inden for 24 timer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 24 40 97 43

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

woodcare@multipost.dk


WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen


Sønderskovvej 127, 9370 Hals

Klik her for rutevejledning

WoodCare v/Thyge Vestergaard Olsen

Woodcare startede i 1998 og består af 1 skovtekniker, og 3 anlægsgartnere.

​Woodcare har base i Nordjylland.