20 års erfaring​ ✔

​Kører i hele Nordjylland ✔

Etableret i 1998 ✔

Telefon: 24 40 97 43​​

Rodfræsning og stubfræsning af alle træsorter

Har du brug for stubfræsning eller rodfræsning i Aalborg, Hals eller andre steder i Nordjylland til forskellige træsorter, har vi hos Woodcare mange års erfaring med alle typer opgaver, der er forbundet med erhvervet.

En have skal ikke være mange år gammel, før træer og buske har dannet lange rødder, og i en gammel have er rødderne endnu længere og vidt forgrenede. Derfor er det noget af en udfordring, hvis haven skal lægges om, og større træer eller buske skal fjernes. Vi har en splinterny effektiv stub- og rodfræser, der klarer opgaven nemt og sikkert.

Ved at grave træet eller busken op vil man ofte ødelægge et stort område i haven på grund af det store rodnet. Med stubfræsning kan man derimod undgå at splitte hele haven ad, så det bliver udført klogt og med respekt for haven.

Grundig og effektiv rodfræsning udføres hos os

Med stubfræsning og rodfræsning kan man hurtigt og effektivt fjerne stubbe og rødder fra overfladen. Normalt går stubfræseren ned i 20 centimeters dybde, men man kan også vælge at gå helt ned til 40 centimeter.

Har du brug for rodfræsning af træer på din ejendom, kan vi hjælpe dig. Vi har alle de rette maskiner og værktøjer til at varetage opgaven med stor omhu for det omkringliggende miljø.

Ved stubfræsning fræses både stubben og rødderne til flis, som du kan vælge at bruge bagefter. Vi efterlader jord og flis i haven, medmindre vi laver en aftale om, at vi skal fjerne det hele efterfølgende. Bagefter skal jorden blot jævnes, og så er det klar til, at du kan anlægge et nyt bed eller en græsplæne på stedet.

Hvad koster stubfræsning?

Det kan være svært at have med store træstubbe at gøre, som har et dybt rodnet. Med stubfræsning klarer vi opgaven i en ruf til en god pris, og du skal ikke spekulere mere på det selv.

 Har du brug for en kompetent fagmand til at hjælpe dig med havearbejdet, hører vi gerne fra dig.

Du kan kontakte os på telefon 24 40 97 43 eller skriv til e-mail wood-care@mail.tele.dk. Vi hjælper dig sikkert og godt i mål til konkurrencedygtige priser.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderskovvej 127 • 9370 Hals • CVR 20538589 • Telefon:  24 40 97 43 •  E-mail: wood-care@mail.tele.dkfacebookikon