​20 års erfaring

sports-and-competition (1)

​​Kører i hele Nordjylland

denmark (1)

​Speciale i anlæg af haver

botanical - copy

Professionel stubfræsning og rodfræsning i Nordjylland

Har du brug for stubfræsning eller rodfræsning i Aalborg, Hals eller andre steder i Nordjylland, er vi de helt rette at kontakte. Her hos Woodcare har vi mange års erfaring med alle typer opgaver, herunder fjernelse af træstub i forskellige træsorter.

En have skal ikke være mange år gammel, før træer og buske har dannet lange rødder – og i en gammel have er rødderne endnu længere og vidt forgrenede. Derfor er det noget af en udfordring, hvis haven skal lægges om, og større buske og træer skal fjernes. Vi har en splinterny og effektiv stub- og rodfræser, der klarer opgaven nemt og sikkert.

Ved at grave træet eller busken op, vil man ofte ødelægge et stort område i haven pga. det store rodnet. Med stubfræsning kan man derimod undgå at splitte hele haven ad, så det bliver udført klogt og med respekt for haven.

Vi er eksperter i fjernelse af træstub

Med stub- og rodfræsning kan man nemt og effektiv udføre fjernelse af træstub fra overfladen. Normalt går vores stubfræser ned i 20 centimeters dybde, men man kan også vælge at gå helt ned til 40 centimeter.

Har du brug for rodfræsning af dine træer på din ejendom, kan vi hjælpe dig. Vi har alle de rette maskiner og værktøjer til at varetage opgaven med stor omhu for det omkringliggende miljø.

Ved stubfræsning fræses både stubben og rødderne til flis, som du kan vælge at bruge bagefter. Vi efterlader jord og flis i haven, medmindre vi laver en aftale om, at vi skal fjerne det hele efterfølgende. Bagefter skal jorden blot jævnes og så er det klar til, at du kan anlægge et nyt bed eller en græsplæne.

Hvad koster stubfræsning?

Det kan være svært at udføre fjernelse af træstub, hvis man har med store træstubbe at gøre, som har et dybt rodnet. Med stubfræsning klarer vi opgaven hurtigt og effektivt – og til en god pris. Derefter skal du ikke længere spekulere på det selv.

Opgavens pris varierer naturligvis alt efter opgavens omfang og arealet af grunden. Men vi kan love dig for, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, selvom priserne er lave. Hvis du ønsker en konkret pris, kan du altid kontakte os.

Ring til os og få en pris på rodfræsning

Har du brug for en kompetent fagmand til at udføre rodfræsning eller fjernelse af træstub, hører vi gerne fra dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, hvis du ønsker det.

Du kan kontakte os på telefon: 24 40 97 43 eller mail: woodcare@multipost.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig sikkert og godt i mål med professionel stubfræsning.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderskovvej 127 • 9370 Hals • CVR 20538589 • Telefon:  24 40 97 43 •  E-mail: woodcare@multipost.dkfacebookikon