​20 års erfaring

sports-and-competition (1)

​​Kører i hele Nordjylland

denmark (1)

​Speciale i anlæg af haver

botanical - copy

Træfældning med fokus på sikkerhed

Hos Woodcare er vi specialister med mange års erfaring inden for træfældning, hvilket vi tilbyder til alle kunder i Aalborg, Hals og Nordjylland. Når store træer skal fældes eller beskæres, er det absolut nødvendigt at vide, hvad man gør. Ellers kan det hurtigt udvikle sig til en farlig situation.

Vi har haft med træfældning at gøre i mange år, hvorfor vi ved, hvordan man bærer sig sikkert og forsvarligt ad med fældning af træer. Træet kan pludselig vælte til den forkerte side, så det nu har kurs direkte mod naboens hus. Eller måske taber man en stor gren lige ned i naboens drivhus.

Træbeskæring er altså ikke en opgave for amatører, der ikke har nogen erfaring med de enorme kræfter, der er på spil, når et stort træ skal fældes eller beskæres. Lad os om opgaven, så du kan bruge tiden på noget andet.

Professionel og præcis fældning af træer gennem 25 år

​Hos Woodcare i Nordjylland tager vi træfældning alvorligt, for vi ved, hvor voldsom en kraft, der bliver udløst, når man begynder at fælde et stort træ. Derfor bliver alle opgaver inden for fældning af træ udelukkende udført af en certificeret topkapper, der ved præcist, hvad han gør.​ 

Woodcare har eksisteret siden 1998, men vi har mere end 25 års erfaring med i bagagen, og det er din garanti for, at vi udfører arbejdet med stor præcision og omhu. Når du bestiller os til træfældning eller beskæring af dine træer, tager vi selvfølgelig ansvaret for, at alt går, som det skal. Skulle der mod forventning ske skader, er vi naturligvis fuldt forsikrede.

Hvad koster træfældning?

Vi arbejder med træfældning i hele Nordjylland og tilbyder en konkurrencedygtig pris. Vil du høre mere om vores priser, eller vil du have et uforpligtende tilbud på fældning eller beskæring af dine træer, er du velkommen til at kontakte os på 24 40 97 43 eller e-mail woodcare@multipost.dk 

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN HAVESERVICE?

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt. Jeg ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderskovvej 127 • 9370 Hals • CVR 20538589 • Telefon:  24 40 97 43 •  E-mail: woodcare@multipost.dkfacebookikon